­

Cursusduur: 1 dag

Cursusdata 2024

  • 23 januari 2024
  • 27 februari 2024
  • 14 november 2024

Investering
Uw investering bedraagt: € 465,--. De additionele examenkosten bedragen € 130,-- (bedragen exclusief BTW)

Examen:
Het is mogelijk om aansluitend aan de cursusdag in Gorinchem het examen af te leggen.
Tijdens het examen Medewerker groene daken en gevels | Onderhoud wordt de kennis op het gebied van veiligheid en onderhoud van groene daken, daktuinen en groene gevels getest. Kennen en herkennen van materialen (systemen en beplanting) die gebruikt worden bij de aanleg zijn daarbij belangrijke onderdelen.

Dit Groenkeur-examen bestaat uit een selectie van vragen die digitaal getoetst worden. Met een certificaat van dit Groenkeur-examen toon je je vakbekwaamheid aan in het onderhouden van groene daken en gevels.

Let op: Het examen leidt uiteindelijk tot certificering, als u naast een positieve uitslag hiervan, aantoonbaar in het bezit bent van het certificaat (Stichting Groenkeur) Veilig werken op hoogte.

Examenlocatie: Gorinchem (aansluitend aan cursus) of op een ander tijdstip en locatie.
Voor het examen heeft u maximaal 40 minuten de tijd.

De opleiding Medewerker Dak- en Gevelbegroening onderhoud is speciaal bedoeld voor degenen die voldoende ervaring hebben in het hovenierswerk en kennis hebben met het veilig werken op hoogte. Zie ook de informatie op de website van Groenkeur.nl. Tijdens deze 1-daagse cursus worden alle aspecten besproken die van belang zijn bij het beheren en onderhouden van de groene buitenschil door dak- en gevelbegroeners, zoals het onderhouden van extensieve en intensieve dakbegroeiing, gevelbeplanting , dak-verhardingen en hemelwaterafvoeren. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de globale beoordeling van bouwkundige aansluitingen en dakbedekkingen (voor zover deze visueel zichtbaar zijn) en vanzelfsprekend een beoordeling van de conditie van de dak- en gevelbegroeiing.

Het is mogelijk om aansluitend aan de cursusdag het examen voor deze discipline af te leggen.bda opleidingen GroenKeur

Klik hier om in te schrijven

Subsidie - Bij deelname aan de cursussen van BDA bestaat voor een aantal beroepsgroepen de mogelijkheid tot het verkrijgen van een subsidie. 

Kijk hier voor meer informatie.

Heeft u vragen? Bel ons gerust: 085 487 1910

 

­