­

Tijdens deze op praktijk afgestemde 1-daagse training worden alle veiligheidsaspecten besproken die voor een dakhovenier van belang zijn, waarbij risico-inschatting en houdingsaspecten centraal staan.

Cursusduur: 1 dag

Cursusdata 2024

  • 23 januari 2024
  • 27 februari 2024
  • 14 november 2024

Investering
Uw investering bedraagt: € 465,--. De additionele examenkosten bedragen € 130,-- (bedragen exclusief BTW)

Examen:
Het is mogelijk om aansluitend aan de cursusdag in Gorinchem het examen af te leggen.
Tijdens het examen Medewerker groene daken en gevels | Onderhoud wordt de kennis op het gebied van veiligheid en onderhoud van groene daken, daktuinen en groene gevels getest. Kennen en herkennen van materialen (systemen en beplanting) die gebruikt worden bij de aanleg zijn daarbij belangrijke onderdelen.

Cursusduur: 1 dag

Cursusdata 2024

  • 30 januari 2024
  • 04 maart 2024
  • 28 november 2024

Investering
Uw investering bedraagt: € 395,- (exclusief BTW)

De opleiding Medewerker Dak- en Gevelbegroening aanleg is speciaal bedoeld voor degenen die ruime ervaring hebben in het hovenierswerk en ruime kennis en ervaring hebben met het veilig werken op hoogte. Zie ook de informatie op de website van Groenkeur.nl. Tijdens deze 1-daagse cursus worden alle aspecten besproken die van belang zijn bij het aanleggen van de groene buitenschil van gebouwen voor uitvoerende dakhoveniers, zoals de opbouw van verschillende typen dakconstructies, het herkennen van de toegepaste dakbedekkingen, beoordeling van de bouwkundige aansluitingen en kennis van de risico’s bij het aanleggen van begroeide daken en gevels (dakbouwkundige aspecten).

Klik hier om in te schrijven

Cursusduur: 1 dag

Cursusdata 2023

  • 15 september 2023
  • 30 november 2023

Investering
Uw investering bedraagt: € 495,--. 

Tijdens deze cursus worden de deelnemers handvatten aangereikt en tips & tricks gedeeld waarmee zij in hun dagelijkse beroepspraktijk hun voordeel kunnen doen.

Een groot daktuinproject vormt de leidraad tijdens deze cursusdag: bij de kick-off van de training bestuderen de deelnemers in groepjes het bestek, tekeningen en details om het project te doorgronden, zodat zij in de loop van de dag bij het project de juiste vragen leren stellen, risico’s en valkuilen leren herkennen en de calculatie en werkvoorbereiding kunnen uitwerken.

Heeft u vragen? Bel ons gerust: 085 487 1910

 

­