Samenwerkingsverbanden

BDA Dak- en Gevelopleidingen werkt met de volgende organisaties samen bij de ontwikkeling en uitvoering van het opleidingenprogramma:

  • BOB Opleiding, Training en Advies
    Binnen de BOB-opleiding Technisch beheerder/ Opzichter en Onderhoud verzorgt BDA Dak- en Gevelopleidingen de modulen Gevel en Onderhoud en Pannendaken en Onderhoud.

  • Vakfederatie Rietdekkers
    BDA Dak- en Gevelopleidingen verzorgt in samenwerking met de Vakfederatie Rietdekkers de cursus Onderhoud van rieten daken en maattrainingen.

  • Bam Business School
    BDA Dak- en Gevelopleidingen verzorgt in opdracht van en in samenwerking met BAM Utiliteitsbouw binnen de cursus Huid van het gebouw de module Platte Daken.

  • IPC
    Binnen de IPC-opleidingen Basismedewerker en Voortgezette opleiding Dak- en Gevelbegroening verzorgt BDA Dak- en Gevelopleidingen de modulen Dakbouwkunde en Veilig werken op hoogte.

  • BNA-Academie
    Binnen het opleidingenprogramma van de BNA-Academie (Bond van Nederlandse Architecten) verzorgt BDA Dak- en Gevelopleidingen de cursussen Rieten daken en gevels en Groene daken

  • TECTUM
    BDA Dak- en Gevelopleidingen verzorgt in samenwerking met TECTUM verschillende cursussen en trainingen onder de vlag van de Dak Academie. 

BDA Dak- en Gevelopleidingen
Avelingen West 33
Postbus 818
4200 AV Gorinchem

T: +31(0)85 487 1910
F: +31(0)183 63 06 30
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.